JUHANNNUSJuhannuksesta muodostui, öh, hieman erilainen kuin oli suunniteltu. Maalasin kauniin kuvan saaristolaisjuhannuksesta lämminsavulohivoileipineen ja päiväpurjehduksineen. Ihan hyvin se alkoikin, savustetulla nieriällä, uusilla perunoilla ja Moet & Chandonin Rose-samppanjalla. Sitten jotain tapahtui (todennäköisesti alkoholilla oli osuutta asiaan) ja juhannuksesta tuli oikein perisuomalainen ördäysfestari. Älkää käsittäkö väärin, meillä oli tosi hauskaa, mutta tavoittelemani raikkaus jäi raitapaidoista huolimatta uupumaan. Perunatkin olivat kaupan perunoita, kun oman maan sato typistyi yhteen potaattiin. Huh. Kuvia ei ole and there's a reason. Tästä sitä lähdetään sitten taas tavoittelemaan sitä kaivattua imagoa takaisin.

Kuva wildtaiga.fi

Kommentit

 1. Just hyvä juhannus. :D Ymmärrän toki kotijugurttin ja (koti)viinin eron, mutta molempi parempi!

  Erittäin norppamaisen ihana haave tuolla aiemmin. Vaikken purjehtija olekaan, saattaisin pyörtyä kateudesta unelmareissun kuvia ihastellessa.

  Ja loppuun randomkehu :D : kuva ruosteisesta kettingistä on erityisen kiva väreiltään.

  VastaaPoista
 2. Kiva blogi sinulla !

  terveisin tuleva omaa venettä ensi viikolle odottava perhepurjehtija.

  VastaaPoista
 3. Ihana.<3
  Välillä tosiaan raitapaidat vaihtuu kylmään lonkeroon. Se kuuluu Suomen kesään. Imago on jäljellä, älä sure.:)

  VastaaPoista
 4. Mutta yleensähän tuollaiset vähän odottamattomat tilausuudet muodostuu niiksi hauskimmiksi :D Te ehditte siemailla viiniä sivistyneesti kyllä myöhemminkin!

  VastaaPoista
 5. Emppu: Kiitos randomkehusta! Munkin mielestä siitä tuli kiva kuva. :) Onneksi ei sentään juotu kotiviiniä juhannuksena, se nyt vielä olisi puuttunut! :D

  Anonyymi: Kiitos ja oikein paljon onnea uudesta perheenjäsenestä! :)

  Alma: Huh, ettei imago mennyt säpäleiksi. :D Jep, välillä se mopo vain lähtee keulimaan, ei kai sille oikein mitään mahda.

  Neiti Näpsä: Niinpä... Toivottavasti ei ihan hetikohta uudelleen. :D

  Hepsu: No tänään sitten siemailtiinkin lasilliset. Hauskaa oli kyllä!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun juttelet ja oot messissä. :)