Hallå?


Onko täällä ketään? Tervetuloa vanhempani, teistä ainakin tiedän, että luette. Jos joku muu tänne vielä eksyy, niin ilahdun. Enää ei ole venettä, vain hirvittävä venekuume. Enää ei ole Laivakoiraa, vain haikea muisto. Mutta on paljon muuta hyvää ja kaunista.

Olen Noora, 38-vuotias ex- ja teoriassa kai vähän myös nyx-bloggaaja. Jaan arkeni hurmaavan 2,5-vuotiaan tytön ja myös hurmaavan aviomiehen kanssa. Rakastan perheeni lisäksi vesillä olemista, Nykkiä, lenkkeilyä, metsää, pizzaa, viiniä, sushia, sisustuslehtiä ja paperikirjoja.

Minulta kysellään edelleen tosi paljon purjehdusjuttuja, joten kokosin ne kaikki tänne. Aika näyttää, kirjoitanko joskus jotain muutakin. Osan jutuista olen copypastettanut suoraan Noora & Noora -blogista. Kuvat saattavat olla hassusti tai linkit rikki, mutta vanhoja juttuja en ala tämän enempää korjailemaan. Satamavinkit sun muut ovat kuitenkin tallessa. Toivottavasti viihdyt!

Kommentit

 1. Jess! Perjantain paras uutinen 😊

  VastaaPoista
 2. Jee! Edelleen purjehtiminen vain haaveena, mutta aun juttuja on ollut aina kiva lukea.

  VastaaPoista
 3. Todellakin mukana! Olen niin toivonut, että nämä molemmat blogit aukeaa taas. Löysin niin myöhään blogit, etten ehtinyt kaikkea lukea.

  VastaaPoista
 4. Blogimaailman vuoden parhain uutinen ❤ -misismis

  VastaaPoista
 5. Jee! Toivottavasti löydät taas aikaa kirjoittaa blogia. Tämä on mun AllTimeFavorite-blogi, vaikka vesillä moottorilla mennäänkin. -Sanna

  VastaaPoista
 6. Hienoa! Harmikseni huomasin jokin aika sitten että vanhoja hyviä juttujasi ei enää löytynytkään. Blogisi oli aikanaan yksi syy siihen että itse lähdin toteuttamaan pitkäaikaista purjehdushaavettani, ja nyt mennään jo kolmatta kesää oman veneen kanssa. :)

  VastaaPoista
 7. Huippua - ja mikä ajoitus! Täällä yksi blogejasi pitkään kommentoimatta lukenut aloitteleva purjehtija. Osin tämän blogin ansiota, että päätin opetella mieheni kanssa aikuisiällä purjehtimaan. Saaristomerenkulku ja purjehtijakurssi juuri suoritettu ja kesälomalla lisäoppiin Turun saaristoon. Nyt riittää taas luettavaa uusin silmin, kiitos. Toivottavasti teillekin löytyy venekuumeeseen kelpo hoito tai edes lieventävää rohtoa! -T

  VastaaPoista
 8. Jes, todellakin mukana! Minulla oli venekuume silloin kun blogiasi aloitin aikanaan seuraamaan. Matkan varrella on syntynyt kaksi lasta, vaihtunu mies minkä myötä nyt on muuten sit vene! Tosin sisävesillä mutta vuosikymmenen haave toteutui! Tällä hetkellä rempataan venettä tuskallisen hitaasti mutta ehkä sen saamme veteen vielä heinäkuuksi. Meidän veneproggista voi seurata instassa @helemi_ll 😊 Oi, että tää oli paras uutinen pitkään aikaan!

  VastaaPoista
 9. Jess!!! Ihanaa jos tämä blogi heräisi henkiin. Rakastan lukea kirjoituksiasi. Ja podcast toki on kuuntelussa myös. :-) Vaikka itse en purjehdi, luin toki kaikki nämä kirjoituksetkin ja kas, johan tekee mieli veneilemään ( kesämökillä on soutuvene eli se sitten vesille asap, se on paras mitä on tarjolla veneilyn saralla tähän hetkeen).

  VastaaPoista
 10. Kiitos tästä! Kesä on pelastettu. T: Niin paljon blogiasi kaipaamaan jäänyt, ei-venettä omistava, mutta merestä muutoin nauttiva länsisuomalainen Anne

  VastaaPoista
 11. Hei mahtavaa! Pitää lueskella ajan kanssa uudestaan juttusi.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun juttelet ja oot messissä. :)