Todellisuuspako


Koska talvi tyhmä.


Summer!

Summer 2!

Kollaasit Polyvore

Eikö olekin ihan huiman paljon hauskempaa suunnitella kesäasuja? Pipot ja villapaidat on niin nähty ja iho on niin valkoinen, että se palaa puhki valokuvissa. Se, joka kehotti elämään hetkessä, ei selvästikään tiennyt, kuinka väsynyt ja ankea kuukausi tammikuu Suomessa on. Helmikuussa alkaa olla sentään jo valoa ja muutenkin välillä saattaa tuoksahtaa sellainen orastava toivo tulevasta. 

Helmikuussa ovat myös Venemessut, jotka antavat ikään kuin lupauksen lähestyvästä kaudesta. Oma tämän vuoden purjehdustavoitteeni on maisemanavigointitaitojen parantaminen. Haluan oppia siihen, että pystyn nopeammin kertomaan, missä kohtaa merikorttia ollaan, jos olen päässyt hukkaamaan paikan korttivuorossa ollessani. Joskus nimittäin keskittyminen saattaa herpaantua auringonoton tai muun vastaavan vuoksi... Maisemanavigointia pystyn itse asiassa harjoittelemaan jo nyt kevättalvella, koska meillä on nyt sellainen veneilysimulaattori. I kid you not. 

Lisäksi pinnahaaste jatkuu siinä muodossa, että yritän aina silloin tällöin ajaa veneen laituriin minäkin. Ettei pääsisi taas muodostumaan mitään turhia pelkoja. Vain tekemällä oppii, joten vaikka joskus jännittää niin, että tekisi mieli laittaa silmät kiinni, on tehtävä vain. Laituriin liittyen meillä onkin jännät paikat tänä keväänä. Jokohan vihdoin saisimme paikan venekerholtamme? Olisi mukavaa seikkailla välillä hieman lännempänä ja hyödyntää venekerhon upeaa saaritukikohtaa ja sen mielettömän ihanaa saunaa. 

Koska tämä on jo valmiiksi ihan harhainen postaus, kerron samassa aurinkotuotelöytöni viime vuodelta. Ihoni on todella hankala. Rutikuiva välillä, mutta kuitenkin herkästi epäpuhtauksia tuottava. Saan yleensä aina aurinkorasvoista näpyjä, mutta ilmankaan ei voi olla. Viime vuonna löysin tämän Avènen voiteen, joka oli ihan huippu. Kertoinkin (SPF30) oli kelvollinen. Tätä lisää!No niin, jospa tämä tästä sitten. Seuraavaksi bikiniostoksille? 

Kommentit

 1. Kesä indeed!

  Mä melkein arvaan mikä venekerho on kyseessä saarineen ;) Me ollaan oltu tyytyväisiä jäseniä jo pidempään.

  Muakin jännittää aina rantautuminen ja sitä pitäs treenata kyllä itsekin. Luvattoman usein se olen minä siellä keulassa hyppäämässä köysien kanssa....

  Amelie

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai te ootte, hauskaa! Ehkä me sitten joskus törmätään siellä saaressa? ;)

   Mua jännittää rantautuminen varmaan tästä ikuisuuteen, mutta pakko sitä taitoa on pitää yllä. Mä ajattelen sen jo ihan turvallisuusnäkökulmasta. Mitä, jos vaikka mies saa puomista päähän ja on ihan kanttuvei? Jonkun pitää saada paatti laituriin turvallisesti.

   Poista
  2. No just toi, että jos mies saa puomista päähän ja mä itkisin sormi suussa, että mitäs nyt...

   Poista
 2. Reippaita vaatteita ja asusteita. Kiitokset aurinkovoidevinkistä, sille on käyttöä vajaan kahden viikon kuluttua. Mulla on myös ongelmana tuo aurinkorasva + epäpuhtaudet -yhtälö. Viime kesän omia testituotteitani käytin vahingossa niin sekaisin, etten osaa ottaa niihin järkevää kantaa.

  VastaaPoista
 3. Kiitos aurinkorasva vinkistä! Sama ongelma myös mulla, joten tuo täytyy testata auringon tullessa esille...

  Luin muutaman postauksesi tässä putkeen ja ajattelin nyt samalla kiittää kovasti huikean mukavasta hyväntuulen blogista. Ihan totta täällä käydessä tulee aina hyvälle tuulelle :) Tosi harvoin kommentoin, mutta mukana olen roikkunut jo jonkin aikaa. Muistan, että jonkun blogistin blogilistalta sinut bongasin, mutten pitkään viitsinyt kurkata blogiisi, koska ajattelin tämän olen täynnä purjehdusteknisiä asioita :) Mutta täällähän olikin paljon muutakin mukavaa! Laivakoira tuo myös mukavan lisän blogiisi(sanoo koirakuumeinen), kuninkaallisista puhumattakaan :)

  Anski

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vain! Musta tuntui pitkään, ettei aurinkorasvojen kanssa vain voi voittaa...

   Ihan mahtavaa, Anski, että olet löytänyt mukaan! Tää on tällainen hyvän mielen sillisalaatti, johon olen ottanut vapauden kirjoitella ihan mitä sattuu. :D

   Poista
 4. Avenelta löytyy myös normaalille ja sekaiholle tarkoitettu SPF 50 aurinkovoide, joka ainakin minun kenkkuiholleni sopi tuon SPF 30 voiteen lisäksi hyvin! Testattu Thaimaassa sukelluslomalla ja Saaristomerellä purjehtiessa. :) Aurinkoista kesää odotellen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei toi olikin hyvä vinkki, kiitos! Musta nimittäin tuntuu, että mä rusketun liiankin hyvin. Vaikka olin viime vuonna koko loman (ja viime kesä ei kuitenkaan ollut mikään mega-aurinkoinen) SPF30 naamassa, niin silti näytin sen jälkeen ihan Tuksulta rusketuksineni. :D

   Poista
 5. Yritän pyristellä vastaan, mutta alat tartuttaa tännekin kesämalttamattomuutta. Näiden kesäkuvien valo saa kyllä kaiken näyttämään tällä hetkellä kovin kovin harmaalta tai kelmeältä. Ja jotenkin vaihtaisin jo mielelläni kynttilät kukkiin tai rantakiviasetelmiin.

  Aivan ihanat ja norppamaiset kesäasut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä turhaan pyristele, koska tää aika ON ankeaa ja kelmeää ja harmaata ja younameit. Anna mennä vaan, siis!

   Poista
 6. Hei miten muuten sun iho on viihtynyt kookosöljy-kuurin kanssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, no... Jaksoin kokeilla sitä siihen asti, että tuli ne kovat pakkaset silloin alkutalvesta. Totesin, että silloin toi menetelmä ei riitä, palasin puoliksi takaisin selektiiviseen kosmetiikkaan ja sit se helkkarin öljypurkki tipahti jääkaapista lattialle ja meni säpäleiksi. Enkä ole ostanut uutta. Ehkä sit kesällä taas kokeilen uudelleen. Mutta nyt lätkin iltaisin naamaani Cliniquen turnaroundia ja se on toistaiseksi ollut aika hyvä. Raportoin, kun olen käyttänyt vähän pidempään! :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun juttelet ja oot messissä. :)