Kiitos, näkemiin ja tervetuloa!


No niin, nyt se on auki! 

Lämpimästi tervetuloa osoitteeseen nooraandnoora.com

Paljon on vielä kesken ja ulkoasu hioutuu vielä. Olettehan myös kärsivällisiä blogin FB-sivun suhteen, se on työn alla. Myös lisäykset Blogilistalle ja Bloglovin'iin tulevat kyllä. Nyt on pääasia, että aloitetaan. Jee!

Isot, isot kiitokset kaikille lukijoilleni ja yhteistyökumppaneille tähänastisesta, tätä blogia on ollut hurjan kivaa kirjoittaa. Toivottavasti mahdollisimman moni teistä seuraa perässä myös uuteen osoitteeseen. Nähdään siellä!

Tämä blogi jää kyllä tähän paikalleen ja jutut luettaviksenne, mutta tähän osoitteeseen ei enää tule päivityksiä, enkä jonkun ajan päästä enää vastaile (ainakaan säännöllisesti) tänne tuleviin kommentteihin. 

Kommentit

 1. Kiitos yhdestä kiehtovimmista blogeista! Uskollinen lukija siirtää rensselit siis tuonne! :)

  VastaaPoista
 2. Onnea uudesta blogista! Jääkö tämä blogisi vielä auki että voisi myöhemminkin lukea?
  t: Teija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, jää auki! :) Hyvä kun kysyit, lisäänpäs sen tuohon tekstiin.

   Poista
 3. Apua, sun blogia tulee ikävä! Eli kiitos siis lukuisista mieltä piristäneistä postauksista, sun blogista on aina huokunut ihanan positiivinen ote asioihin ja elämään. Ja tsemppiä uusiin haasteisiin, toki seuraan uuteen osoitteeseen perässä!

  VastaaPoista
 4. Seuraan uuteen osoitteseen. //Regina

  VastaaPoista
 5. Seuraan uuteen osoitteseen. //Regina

  VastaaPoista
 6. Ihanaa! onnea uuteen osoitteeseen, siirryn nyt sinne <3.

  Silti tuli pieni haikeus, mutta minä nyt olen kova herkistelemään muutenkin...

  VastaaPoista
 7. Tunnistan itsessäni pientä muutosvastarintaa tähän uuteen blogiin, mutta ehdottomasti tulen katsomaan, ainakin alku näyttää oikein lupaavalta. :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos Norppa tästä blogistasi. Se on tuonut iloa ja positiivisuutta päiviini. Iso kiitos ja Paljon Onnea uudelle blogille. Jatkan ehdottomasti lukijana, jee! T. Salla

  VastaaPoista
 9. Olen kulkenut hiljaisesti mukanasi pitkään. Nyt on aika kiittää sinua erittäin hyvästä blogista! Vaikka tiettyä haikeutta ja muutosvastaisuutta onkin ilmassa, tietenkin seuraan sinua uuteen blogiin. - Kaarina

  VastaaPoista
 10. Kiitos kivasta blogista. Perässä tullaan uuteenkin. .:)

  VastaaPoista
 11. Haikeutta, haikeutta... Tämä on ollut viikon piristys - uuteen suhdaudun vielä vähän ristiriitaisin fiiliksin. Onnea uusiin kuvioihin!

  VastaaPoista
 12. Hei, toivottavasti luet vielä tämän vanhan blogisi kommentteja, sillä uuteen blogiinne en jostain syystä pystynyt kommentoimaan :( Uusi blogi on ollut muuten mieleinen, kiitos siitä! Kevään juhlat lähestyvät ja olisikin hienoa, jos pystyisit tekemään postauksen esimerkiksi ylioppilaan asustuksesta. Täällä päässä norpan vinkkejä kaipaavat sekä äiti että itse opiskelija. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun juttelet ja oot messissä. :)