lauantai 19. helmikuuta 2011

Retkellä saaressa



Varsinkin sellaisessa veneessä, jossa ei ole keittiötä (meillä kyllä on), on helpointa ottaa evääksi ruokia, jotka voi valmistella melko pitkälle jo etukäteen. Yksi tällainen vakiosuosikkimme on couscoussalaatti.

Pari desiä couscousia kasvisliemessä (luomuversioissa ei ole niin paljoa säilöntäaineita kuin normaaleissa) keitettynä
Yksi paprika paloiteltuna pieniksi palasiksi
Kirsikkatomaatteja kokonaisina
Pirkka Parhaat -minioliiveja oliiviöljyssä
Pirkka salaattijuustokuutioita öljyssä
Rucolaa

Valmista couscous paketin ohjeen mukaan. Anna jäähtyä ja sekoita kaikki ainekset rucolaa lukuunottamatta. Etsi mukava retkipaikka, rantaudu ja lisää rucola. Tarjoa hyvän leivän kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos päivän piristyksestä eli kommentista!