Kuinka purjehtijaksi tullaan for dogs

Miten purjehdus sujuu Laivakoiran mielestä parhaiten? Ykkösjuttu on se, ettei vastatuuleen vain ajeta. Ei kiitos vendoja Laivakoiralle, vain leppeää slööriä. Muita tärkeitä tekijöitä ovat:

Uiminen on Laivakoiran mielestä parasta ja se tietää kyllä, että veneily on melkein yhtä kuin uiminen. Uimatauko pidetään aina, kun eteen sattuu ranta ja välillä Laivakoiraa pulautellaan myös veneestä, jos on tosi kuuma päivä.Yleinen kekkulointi kannella on tärkeää satamissa, jotta muut venekunnat näkevät, kuka tämän veneen (ja laiturin) oikein omistaa. Kannella pasteeratessa voi myös vahtia ja käskeä mahdollisia uimaanyrittäjiä. Veteen ei kenelläkään ole asiaa (eräiden mielestä), ellei Laivakoira saa olla ensimmäisenä meressä.Navigare non necessere est. Jostain syystä Laivakoira parkkeeraa AINA merikortin päälle. Kai se on se tassujen pito, tai jotain...Kesä se on koirallakin. Jätskikiskalla saattaa käydä joskus flaksi. Laivakoira pitää myös jugurtista. Jugurttiin liittyy myös eräs episodi, missä minä jahtasin koiraa ympäri kantta ja koira livisti lopulta nuolemaan jugurttikuppiani. Laivakoira ei tiedäkään, kuinka lähellä kävi, ettei hänestä tullut rukkasia.
Kotona Laivakoiralla ei ole lupaa tulla meidän makkariimme ollenkaan - niinpä se ottaa kaiken irti ihmisten sängyllä hengailusta veneellä. Yöksi lähetämme sen pois keulapiikistä tilaa viemästä, mutta muuten Laivakoiralle on suotu tällainen erivapaus Båtilla.
Aurinkoisella laiturilla makoilu on myös aina hyvä juttu. Siinä toteutuvat pienen parsonin tarpeet hyvin - voi pötkötellä ja samalla olla tarkkana ja perillä ympäristön tapahtumista.Jos keikuttaa, purjeet rapisevat tai muuten vaan vähän jännittää, Laivakoira tykkää, että paras paikka on syli. Jos minä olisin intiaani, niin nimeni olisi Skuuttaa Parson Sylissä.Laivakoira on nyt palannut arkeen mitä julmimmalla tavalla, se vietiin nimittäin tänään nypittäväksi. Alkoihan se jo ollakin aikamoinen tursake. Tiedättekö muuten, ettei Laivakoiralle tullut koko reissulla kuin yksi punkki!

Kommentit

  1. Hauskat laivakoiran kommentit.

    Näitä purjehdusjuttuja lukiessani toisinaan olen havahtunut miettimästä, miten ehkä voisinkin olla veneilijätyyppi. Mutta sillä toisella sekunnilla tulen aina toisiin aatoksiin. :D Ihanan näköistä ja kuuloista silti enkä ihmettele kesäsi hehkutusta.

    VastaaPoista
  2. Emppu: Kyllä sä varmaan voisit ihan hyvin ollakin. Mun käsityksen mukaan säkin tykkäät olla ulkona ja kauniissa maisemissa ?

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun juttelet ja oot messissä. :)