It's in the details


Olen niin valokuvauksessa, sisustuksessa kuin pukeutumisessakin kovasti yksityiskohtien perään. Pääpiirteittäin linja saa olla rento ja melko simppeli, mutta jotain pientä ekstraa pitäisi löytyä. Jotain pientä veneelle nappasin mukaani Rivièra Maisonista kaupunkikierroksellani. 


Raikkaat servetit tulevat tarpeeseen, ihan aina en sentään kata kankaisilla lautasliinoilla veneellä. 


Melkein tarpeellisia ovat uudet vesilasitkin, muoviset sellaiset. Meillä on vain kaksi vesilasia entuudestaan ja nekin alkavat olla aika kuluneet. 


Taustalla sen sijaan luuraa jotain aivan totaalisen tarpeetonta, mutta niin suloista. Minikokoinen cooleri piccolopulloille lienee veneessä älyttömyyden huippu, koska mistäs merellä nyt jäitä saisi. Onneksi kaikessa ei tarvitse olla järkeä. Joskus riittää, että fiilis on oikea. 


Vein veneelle myös ikuisuuksia vanhan lyhdyn, joka ei ole oikein koskaan kotona löytänyt paikkaansa. Eipä siinäkään varmaan järkeä ole nimeksikään, mutta toistan äsken sanomani. Ja satuinpa huomaamaan, että tuulisena iltana tuikkuni eivät oikein pysyneet päällä, kun yritimme istuskella niiden valossa kannella. Että ei se nyt aivan tarpeeton värkki ole. 

Rivièra Maisonilla olisi ollut vaikka mitä ihanaa, jos olisin ollut paremmassa iskussa keksimään perusteluja. Valitettavasti retkiyönä kuitenkin tuuli niin, että vene keikkui ja aallot löivät, joten yöunet jäivät vähän hatariksi ja vaelsin kaupungilla pienessä sumussa. Ohutta yläpilveä pään sisällä on ollut muutenkin havaittavissa viime aikoina, jatkuva itä-länsi-itä-länsireissaaminen pitää siitä huolen. Kuukauden kun vielä jaksaa, niin sitten se koittaa. Kesäloma. <3 Sitä odotellessa pohdiskelen syntyjä syviä. Kuten nyt sitä, että olisiko uusi tarjotin veneelle kiva ja että onko roseviini mistään kotoisin. 

Translation: I bought a little something for the boat. And I feel like I am about to buy some more. 

Kommentit

  1. Apua, löytyikö tuo rose Alkosta? Meidän lemppari viimekesäiseltä Ranskan rivieralta - eriomaista viiniä, mutta kaipaa kyllä herkkuja kyytipojaksi! Voi vitsi jos tuota saa Alkosta... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi kuva on lainattu Rivièra Maisonilta, joten ei aavistustakaan. :D

      Poista
    2. Ai katoppas, innostuksissani en huomannut.. Kerkersin jo unelmoida hetkistä tuon herkkujuoman kera, plääh...

      Poista
  2. Teillä on upea vene! :) Mulla olisi juttuehdotus :) Sullahan on lentomatkailukokemusta, voisitko antaa vinkkejä lentopelon voittamiseen?

    Nimim. Olis kiva joskus käydä jossain Suomen ulkopuolellakin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Sen sisäosat on kyllä edellistä edellinen omistaja laittanut upeaan kuntoon. :)

      Tämä blogi keskittyy vapaa-aikaan, joten noi työjutut ovat sellaisia, että niitä mä en tule tänne kirjoittamaan. Suosittelen kuitenkin lukemaan Paula Kinnusen Lentopelko hallintaan -kirjan ja toivottelen paljn tsemppiä. Pidän peukut pystyssä, että pääset joskus matkaamaan pidemmälle. :)

      Poista
  3. Auts. Beat me up everytime! Ymmärrät vaan niin hyvin kaiken Ihanan päälle.
    RM - Ihanuuksien Ihmemaa. Jos voisin saada KAIKEN RMlta, en pistäisi vastaan. Ottaisin avosylin vastaan. <3
    :D

    -C-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä voisin kyllä ottaa kanssa melkein kaiken sieltä. Ihania, ihania juttuja! :)

      Poista
  4. Tjaaha, sitä on aivan shoppaileen ruvettu :)
    Mä voisin noi servietit ottaa meinmöksälle. Punanen sohva etc.
    Noita astioita oon haeskellu tässä jo pidemmän aikaa myös, mutta täällä meillä rakkaassa kotimaassa ne on aika kamalia. En halua mitään vaaleenpunasta muoviastiastoa, en ees mökille :D Joten vinkkaas mua, mistä noi teidän båt:n astiat on hommattu? Kiitos.

    Täällä mennään kesäflunssan kourissa kotosalla, mutta onneksi lomaa on vielä jäljellä. Pirteää alkanutta viikkoa! :)

    Iitukka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, repäisin oikein. :D

      Båtin astiat on Marnelasta. Ja skumppalasit ja viinilasit on Clas Ohlssonilta. :)

      Oijoi, pikaista paranemista sinne!

      Poista
    2. Kiitti vinkistä. Täytyy käydä tuolla clasulla. Ennen kun asu nurkalla siellä tuli visiteerattua useinkin, mutta kun muutti tänne "mettään" niin ei tule sinnekkään enää vartavasten lähdettyä. :)

      Poista
  5. Ihania juttuja olet hankkinut! Meillä myös nuo RM:n muovilasit. Ovat tosi kivat! Aiemmat alkoivat jo kulua joten kiva kun löytyi uudet.

    Aurinkoisia purjehduspäiviä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en aio näitä pestä tiskikoneessa, musta tuntuu, että pilasin aiemmat just sillä, vaikka ne periaatteessa saakin pestä koneessa.

      Kivoja kesäpäiviä sinne kans! :)

      Poista
  6. Lasit on kyllä tosi kiva, olivatko myös RM:lta? Ikean muovimukit passaavat lapsille mutta meille aikuisille olis kiva löytää jotain vähemmän värikästä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on! Ja oli muita kivoja muoviastioita kans! :)

      Poista
  7. Kauniita asioita olet jälleen löytänyt ja saanut niistä otettua upeita kuvia! Hei täällä myös olisi mukava lukea lentomatkustamisesta! Miten esimerkiksi tai minkä avulla saat nukuttua koneessa? Itse reissailen myös melko paljon töiden kautta, tosin toistaiseksi ihan Euroopan sisällä (yhtä Australian trippiä lukuunottamatta). :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :)

      Mä teen töitä lentsikassa, joten valitettavasti mulla ei ole antaa univinkkejä koneeseen. ;) ja kuten sanottua, duunijutut jäävät blogin ulkopuolelle.

      Australian trippi kuulostaa huikean mahtavalta! :)

      Poista
  8. Alkosta luomu-rose, Rose frizzante, italialainen, hennon vaaleanpunainen, vaaleanpunainen etikettikin, kruunukorkki. TO-DEL-LA hyvää, pirskahtelevaa, kylmänä todellista kesäjuomaa. Suosittelen!
    Susanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, hyvä vinkki, kiitos! Täytyypäs lomalla testata. :)

      Poista
  9. Heippa
    Täällä ilmoittautuu toinen yksityiskohtien perään kyttääjä :). Kivat tosissaan noi lasit.
    Meillä amerikkalainen vene ja valmistajan kaikissa malleissa taitaa olla perusvarustuksena jääpalakone. Meillä siis noi jäät ei ole ongelma. Täytyy kyllä tunnustaa että käytän kyseistä konetta vain kerran kesässä. En olis edes muistanut koko konetta ilman tätä sinun postausta. Ei siis aivan maailman tärkein aparaatti veneessä :).
    Sanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei voi olla totta! Jääpalakone veneessä! Niin hauskaa (ja niin amerikkalaista). :D

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun juttelet ja oot messissä. :)