Kaffepaussi
Aina pitää olla jotain, mikä vähän rikkoo muuten harmonista kokonaisuutta. Nyt on tämäkin asia hoidossa, kun hankin sinivalkoiseen unelmaan vaaleanpunaiset termosmukit kahvihetkiä varten. Ostin mukit työmatkalta, Starbucksista. Mukien pohja on kumia, joten ne ovat tukevat ja niihin mahtuu paljon kahvia. Kuka mistään nukkejen kupeista haluaisikaan mitään juoda. Termosmuki on tärkeä, jotta kahvi pysyy lämpimänä. Purjehtiessa rauhallinen kahvihetki voi nimittäin keskeytyä, jos yhtäkkiä pitää alkaa vaikka, öööö, reivata. Tai jotain. No, joka tapauksessa pääasia on, että sumppi ei jäähdy.

Kommentit

 1. Kuittaan lukeneeni kaiken. Mielenkiinnolla luen, vaikka en itse pääaiheesta mitään ymmärrä :)

  VastaaPoista
 2. Onpas kivan ja kätevän näköiset mukit!

  VastaaPoista
 3. Päivi: Tervetuloa matkaan! Ja älä huoli, en minäkään siitä pääaiheesta vielä niin kauheasti ymmärrä. :D

  Nelli: Eikö! Kätsät ne nimenomaan ovat.

  VastaaPoista
 4. Termosmukit ovat ihan parhautta! Ei tarvi kikkailla mukien kanssa ja voi keskittyä sitten sen keksin ja pullan mutusteluun siinä samalla :)

  VastaaPoista
 5. Miss P: Arvasin, että sulla on joku hyvä herkutteluaiheinen peruste tähän, hengenheimolainen!

  VastaaPoista
 6. Kivat mukit ja juuri sitä, mitä veneellä kaipaa!

  Ihastelen myös tuota lyhtyä/loistoa, mistäs moisen kaunokaisen olet löytänyt?

  VastaaPoista
 7. Tickler: Kiitos! :) "Lyhty" on etanolitakka, mitä saa nykyään jo aika monesta paikasta Suomessa. Tuon tilasin pari vuotta sitten eräästä ruotsalaisesta nettikaupasta, en tosin muista enää mistä. Mutta googlaamalla noita varmasti löytyy jo täkäläisistäkin liikkeistä.

  VastaaPoista
 8. Muistatko yhtään, mikä takan merkki on? Olen yrittänyt kvg sekä på svenska että suomeksi, mutta noin kaunista en löydä...

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun juttelet ja oot messissä. :)