Wake up and smell the coffee!Jostain syystä kahvi maistuu merellä paremmalle kuin missään muualla. Pidän minä kahvista muutenkin, eikä aamuistani tule mitään ilman jättikupillista, mutta merikahveissa on jotain ihan erityistä. Hauska venekirjaseni opasti, että veneeseen kannattaa hankkia kahvivesille ihan oma pieni kattilansa - kahvimieliteko saattaa nimittäin tulla ennen kuin ruuanvalmistuksessa käytetyt astiat on tiskattu. Hyvä logiikka, tykkään ma. Pikkuinen kattila on siis ostoslistalla, mutta millä sitä kahvia sitten tehdään? Olemme tähän asti juoneet pikakahvia veneellä sen helppouden vuoksi, mutta nyt kaipaisin jotain hieman hienostuneempaa. Pannukahvissa minua häiritsevät murut. Ja siitä se (kulutus-)ajatus sitten taas lähti. Pressopannu on saatava, eikä lasinen käy.

Hyvällä ystävälläni on tällainen ja hän on kuuluisa siitä, että hänen luonaan kannattaa juoda kahvia. Meillekin siis tämä Bodumin kaunokainen! Ihanaakin ihanampaa ja huumaavan tuoksuista kahvia saa, kun sekoittaa paketillisen omaa lempparikahviaan ja paketillisen kardemummakahvia.Kuvat ffffound.com ja Bodum

Kommentit

  1. Mahtava vinkki (tilasin itselleni samanlaisen heti)! Aloin tänään kahlata blogiasi läpi työkaverin vinkistä ja olen aivan vaikuttunut :D Vielä pitäisi pari viikkoa jaksaa odotella omaa paattia, mutta onneksi voi aina suunnitella kaikenlaista etukäteen.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun juttelet ja oot messissä. :)