Laivakoira kävi ostoksilla

Laivakoira lähti tänään mukaamme ostoksille Marnelaan. Olimme jo Venemessuilla laittaneet muistiin hyvältä vaikuttavan koirien pelastusliivin ja tänään sitten oli aikaa lähteä sitä sovittelemaan. Laivakoiralle meinasi tulla hätä siinä kohtaa, kun se nostettiin pöydälle mallattavaksi. Luuli kai raukka joutuvansa nypittäväksi. Liivikin vähän jännitti. Laivakoira on vähän sellainen. Dobermanneille ja muille itseä huomattavasti isommille koirille kyllä haastetaan riitaa, mutta sitten kuitenkin pelätään muun muassa pimeää ja yhtä keittiön kaappia, ukkosesta ja ilotulituksesta nyt puhumattakaan.

"Ei kukaan nyppinytkään. Kai tää sit on ihan okei."Plussaa edelliseen liiviin verrattuna on muotoilu. Koiraa joutuu kuitenkin väistämättä nostelemaan, koska aina sen ei voi antaa hypätä veneeseen tai veneestä ja aina on olemassa mahdollisuus, että pikkugasti pulahtaakin mereen. Crewsaverin mallissa vatsan alue on kunnolla tuettu, kun vanhassa liivissä vatsan alta menee vain kaksi hihnaa, jolloin nostaminen on koiralle epämiellyttävää. Kahva on tosi tukeva, joten koiran voi turvallisin mielin noukkia tarpeen tullen merestä sitä hyödyntäen.
Laivakoiralla ei ollutkaan rahaa, joten me ystävällisesti maksoimme. Meitä palvellut ystävällinen rouva tosin taisi ihastua Laivakoiraan niin, että se olisi varmasti saanut vahtikoiran paikan liikkeessä ja olisi voinut näin itse tienata liivirahansa.Todellinen hauskuus kuitenkin alkoi vasta, kun jonkun hyllyn alta löytyi omistajan koiran lelu. Täytyy varmaan pitää veneelläkin riittävää puruluuvarastoa.


Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos, kun juttelet ja oot messissä. :)