Telakalla
Telakalla oli jo ilta, kun pidimme ekaa kahvitaukoa. Pizzat oli kyllä ehditty syödä jo aiemmin. Tänään saimme Båtin vahattua. Levitimme ensin koneella kaksi kerrosta erilaisia hiomatahnoja ja sitten käsin kaksi kerrosta vahaa ja vielä yhden kerroksen kovavahaa. Kova urakka se oli, mutta nyt meillä on viimeisen päälle puunattu vene. Kahvitauon lomassa kävin vähän benchmarkkaamassa muiden kylkien kiiltoasteita. Kyllä me taisimme päästä vähintäänkin samaan lopputulokseen kuin tämän kaunokaisen omistajat. Heillä oli tosin paremmat eväät, nimittäin kahvia, simaa ja munkkeja. Meillä oli vain kahvia. 


Lippis olikin päivän paras varuste, koska vahauksesta tuli reilusti roiskeita. Lippa blokkasi sopivasti. Suurimmat työt on nyt meidän osaltamme tehty, nyt odottelemme kölin valmistumista ja sitten Båt saakin pulahtaa veteen. 


Päivän asu. 3M:n hengityssuojain olisi kuulemma maksanut 40 euroa. Armeijan käyttämätön vanha kaasunaamari sen sijaan irtosi neljällä eurolla ja kahdellakymmenellä sentillä. Ja torjuu kuulemma sinappikaasuakin. Good to know. :D


Kommentit

  1. Eipä ole tullut mieleen tuo SA-Int -malli. Aikamoinen ilmestys, mutta suojaa myös silmät – hyvä juttu esim. rälläköidesssä.

    VastaaPoista
  2. Timo V.: Jep, silmien suojauskin oli todella tarpeen uurastuksen lomassa. Olihan tämä joo hieman innovatiivinen ratkaisu, mutta sopi mainiosti vappuviikonloppuun. :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun juttelet ja oot messissä. :)