SPINNUKURSSIN EVÄÄT

Laittelin sateen ropistessa meille eväitä huomiseksi. Mies ja ope saavat perinteistä jauhelihaversiota makaronisössöstämme. Itselleni tein vegeversion soijarouheesta. Tähän tarvitaan sipulia, tummaa soijarouhetta, paketti kanttarellituorejuustoa ja makaronia.


Keitä kaksi desilitraa tummaa soijarouhetta neljässä desissä vettä. Sopiva keittoaika on viitisen minuuttia. Itse heitin sekaan vielä yhden Fond du Chef -kasvisliemikuution. Paloittele yksi iso tai kaksi pientä sipulia ja kuullota ne pannulla. Lisää keitetty ja turvonnut soijarouhe. Paista sen verran, että koostumus on mieleisesi. Keitä samaan aikaan makaronit. (Määrä oman maun mukaan - kumman haluat olevan ruuassa pääosassa, pastan vai soijan.) Kun makaronit ovat kypsiä, kumoa nekin paistinpannulle, sekoita ja lisää tuorejuusto. Anna juuston sulaa, sekoita ja tadaa, ruoka on valmis.

Veneessä ruoka on helppo vain lämmittää pannulla ja tarjota. Rouhin päälle hieman mustapippuria ja ruokahetki voi alkaa.Jälkkäriksi ajattelin leipoa nyt illalla mustikkapiirakkaa. Hyvät eväät parantavat huomattavasti oppimisprosessin tuloksia.

Kommentit

  1. Olipa pakko kokeilla tätä ja tosi hyvää tuli! Joten kiitos hyvästä vinkistä! (Otetaan tänään tätä evääksi) Muutenkin olen lueskellut blogiasi ja jakanut monia samoja fiiliksiä! Kirjoitat tosi kivasti. Meillä kanssa hankittu vene viime vuonna, joten tässä tätä harjoitellaan! =)

    VastaaPoista
  2. Vega: Kivaa, jos maistui! ja kiitos myös muutenkin kivoista sanoistasi. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun juttelet ja oot messissä. :)