Valmiina lomalle!
Kun raahauduin viimeisillä voimillani tänä aamuna ovesta sisään, hikisenä ja teutaroivaa laukkua kiskoen, sain käteeni jo aiemmin haaveilemani Veuve Clicquot -pullon merihenkisessä pussukassa lomatoivotusten kera. Mies taitaa tietää, mistä narusta vetää. Hauska uusi sydvesti (jonka mies oli eilisen rankkasateessa venettä siirtäessään havainnut must have -tuotteeksi) sopi sekin väreihin.

Reissusta löytyi vielä raikkaan sininen pyyhepari hukattujen tilalle. Kyllä nyt kelpaa, meillä on varmaan Suomenlahden parhaiten varusteltu vene tässä kokoluokassa. :D
Summa summarum: Ihanaa, ihanaa, ihanaa, ihanaa, ihanaa, lomalomalomalomalomalomaaaaaaa! Viikonloppu menee ruoka- ja reittisuunnitelmia hioessa, miehellä vähän vielä töissä, minulla matkagarderoobia pyykätessä. Maanantaina asennetaan uusi purje (rullalaite oli laitettu eilen) ja sitten lähdetään!

Kommentit

  1. Ihanaa lomaa! Kuulostaa ja näyttää täydelliseltä. :)

    VastaaPoista
  2. Mitä täydellisintä lomaa! Mihin teidän matka suuntautuu? Mä olen aloittanut meidän reissukertomuksen kirjoittamisen, mutta se on vielä kesken.

    VastaaPoista
  3. Nelli: Mennään ainakin Jurmoon ja Björköhön. Ja vaikka minne muualle, mutta kun mun pää on niin hattaraa, etten muista, vaikka ollaan tuhat kertaa puhuttu niistä miehen kanssa. En edes uskalla ajatella, millainen olen 20 vuoden päästä...

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun juttelet ja oot messissä. :)