Tuhat asiaa päässäRullapurjeen asennus pitää jännityksessä loppuun asti. Jotain meni pieleen ja asennus jatkuukin vielä maanantaina. Matkaan pääsemme toivottavasti maanantaina illalla. Maanantaita odotellessa pitäisi hoitaa tsiljoona asiaa. Ekojen päivien ruuat on suunniteltava ja ostettava. Kyypakkauksen annostelu pienelle koiralle on opeteltava ulkoa (ja varattava mukaan jotain minkä mukana koira suostuu heti tabletin nielemään, jos käy niin ikävästi, että käärme puree). Loput vaatteet pitää pestä ja vielä pitäisi tietää, mitä kaikkea mukaan tarvitaan. Naapuria pitää muistaa pyytää ottamaan meidän postit ja Hesariinkin pitää soittaa ja keskeyttää jakelu. Missä välissä ehdin kirjastoon matkalukemista hakemaan? Kasa dekkareita on pakollinen juttu ja kirjasto on tietty huomenna kiinni. Kääk. Apteekistakin piti hakea jotain, mutta en enää muista, mitä.

Reittisuunnittelu on ollut miehen heiniä. Tarkoitus on aluksi ajaa hieman pidempiä päivämatkoja ja sitten saaristomerellä keskittyä enemmän paikkoihin tutustumiseen ja pieniin päiväpurjehduksiin. Ekoja stoppeja ovat varmaan venekerhon saari Porkkalan edustalla, Lähteelä, jokuenmuistamikä ja Hanko. Perillä haluamme käydä ainakin kaikkien suosittelemassa Björkössä, Jurmossa ja jossainenmuistamissä. Miten pääni voikaan olla näin hatara? Onneksi mies on tässä asiassa vähän skarpimpi.

Voi, miten odotan jo matkaamme. Kävimme toisen bestiksistäni kanssa tänään syömässä ja drinkeillä. Drinkit nautittiin Mattolaiturilla ja minä vain haaveilin koko ajan olevani jo merellä. :D En melkein malttanut keskittyä jääsamppanjaani (en ole vielä ihan varma, pidinkö siitä) kun vain katselin ohi lipuvia purjeveneitä. Toteutuvat unelmat tuntuvat aika kivoilta.

Kommentit

 1. Kohta pääsette reissuun, mahetsua!
  Kyypakkausta ei suositella enää annettavaksi koirille. Mutta ymmärrän tilanteenne, merellä ei niin pian eläinlääkärille pääse.
  Helsingholm ja Aspö ovat myös suositeltavia paikkoja. Ja Högsåra. Siellä Farmors Cafessa käynti on must joka kesä!
  Kohta teidän keulassa purje rullaa ja aava siintää! Enjoy!

  VastaaPoista
 2. Onko punkkipihdit ja Laivakoiralla punkkipantaa? Niitä vihollisiahan tuntuu löytyvän vähän joka suunnalta. Onneksi itse en tänä vuonna ole vielä niihin törmännyt.
  Voi että ihania kohteita teillä! Toivottavasti säät suosii ja saatte nauttia ihanista purjehduskeleistä!!! Täällä tietty odotellaan päivityksiä, kunhan ehdit/jaksat postailla... :)

  VastaaPoista
 3. Mä rakastuin jääsamppikseen ihan täysin ja itken katkeria kyyneleitä, kun sitä ei saa Alkosta. Tosin Moët on mun suosikki noin muutenkin, joten olen ehkä altis pitämään merkin uutuuksista.

  VastaaPoista
 4. Voi olla vaikea saada koiraa maksapasteijallakaan syömään tablettia, kun olo on huono ja vaahto valuu suusta.

  Hätätapauksessa:
  Ota ote koiran leuan alta ja laita sormet nahan päältä hampaiden lomaan ja paina suu auki. Työnnä tabletti sormella syvälle nieluun ja silitä kaulaa, kunnes koira nielaisee tabletin.

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille kommenteista, varsinkin viimeiselle anonyymille!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun juttelet ja oot messissä. :)