Hello, sunshine!

Naantalissa todellakin paistaa aina aurinko. Aamusella kävimme Aurajoen rannalla kävelyllä, Tintåssa lounaalla ja Ottomaanin loppuunmyynnissä alehaukkailemassa tuloksekkaasti.

Nyt ohjelmassa on kivan ravintolan valinta täällä Naantalissa. Tällaista sen loman olla pitää!

Kommentit

 1. Voi mulle tulee ikävä Suomen kesää näitä sun postauksia katsellessa! Toivottavasti saatte nauttia auringosta enemmänkin :-)

  VastaaPoista
 2. Alku aina hankalaa siis :)
  Mukavaa loman jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia! Nautinnollista, aurinkoista ja kaikin puolin rentouttavaa loman jatketta teille <3 Kivaa kun postailet!

  VastaaPoista
 4. Jaa että kaksi pulloa korkattu. Johan alkaa kuullostaa lomalta. Naantali on niin hieno paikka ja Aurajoen varsi myös. Ravintoloiden taso nousi Turussa huimasti kulttuuripääkaupunkivuoden myötä. Varsinkin siinä Aurajoen rannalla on monta hyvää paikkaa.

  VastaaPoista
 5. Tintåa tai kulman takana Aurakadun puolella sijaitsevaa Blancoa minäkin olisin suositellut kesälounaspaikaksi. Jos satutte joskus olemaan sunnuntaina Turussa, niin Blancon brunssi (12.00 alkaen) on valittu Suomen parhaaksi ja siellä on hyvä dj.

  VastaaPoista
 6. Maria: Suomen kesä on kyllä niin mielettömän ihana, kun se on. Tuutteko te tänä kesänä ollenkaan Suomeen?

  Pandice: Just näin. Kiitos! :)

  Veera: Kiitos, kiitos! Postailen lisää sitten kotoa vielä, nää on tämmöisiä lyhyitä pikkupäivityksiä... :)

  Marko: Aurajoen varrella näytti tosiaan olevan vaikk mitä kivoja paikkoja. Naantalista tuli mun suosikkisatama, niin ihana!

  Merenneito: Hyvä vinkki toi brunssikin, varmasti tulee joskus mentyä. :) Varsinkin, jos muutetaan Turkuun. :D Just nyt ainakin tekisi mieli laittaa kämppä myyntiin ja muuttaa sman tien. :D

  VastaaPoista
 7. Ei me taideta päästä tänä kesänä Suomeen, kun enää en saa lentää ja sitten on vähän kädet täynnä uuden vauvan kanssa... syksyllä sitten toivottavasti :-)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun juttelet ja oot messissä. :)