Puolimatkan krouvi Degerbyssä

Lomaa on vähän yli puolet nyt takana ja lukuun ottamatta sitä onnetonta sateen ja koneenkorjauksen värittämää päivää meillä on ollut kaikin puolin huippua ja ennätimme tänään jo toivoa kolmea lisäviikkoa. Tai yksikin riittäisi...

Minä olen ollut etupäässä pinnassa ja yleensä hoitanut lähdön. Rantaan olen ajanut nyt kertaalleen. Tuulet ovat olleet suurimmaksi osaksi vastaisia ja sivusta. Suurimmat onnistumisen elämykset ovatkin liittyneet siihen, että olen saanut kitkuteltua jonkun merkin ohi tuuleen nostamalla, ilman että on tarvinnut tehdä vendaa. Rantautumiseni meni oikein hyvin. Kulunut viikko on ollut aurinkoinen, mutta merellä on edelleen kylmä. Nenä on täynnä pisamia, mutta jalat ovat vitivalkoiset (ja mustelmilla :D).

Olemme olleet taas melko spontaaneja ja vaihtaneet reittisuunnitelmia tuulen mukaan. Tänään tulimme Föglöhön asti Sottungan sijaan, kun tuulta riitti. Huomenna suuntaamme Maarianhaminan, jonka väliin jääminen jäi viime vuonna kaivelemaan.

Tänään lähdimme liikkeelle niin aamusta, että pääsen ensimmäistä kertaa tällä lomalla loikoilemaan kannella lehteä lukemassa iltapäivän auringossa. Rentoa viikonloppua kaikille!

Kommentit

 1. Ihania kuvia!♥
  Tunnelman voi melkein aistia...

  VastaaPoista
 2. Upeat kuvat kyllä ja hieno matka teillä. Itä-Helsingin edustalla oli tänään mahtava keli. Olen ihan fiiliksissä kun vene liikkuu niin upeasti uusilla keulapurjeilla ja sileällä pohjalla.

  VastaaPoista
 3. Mikä paatti teillä on ?
  Minulla Degerö 35.

  VastaaPoista
 4. Onpas siellä kaunista. Täytyykin laittaa listalle: "Places to go, people to meet".

  Nautinnollista puolimatkan loppuosaakin!

  VastaaPoista
 5. Avance onkin siitä niin huippu purjevene , että se nnousee tuuleen tosi hyvin. tämän päivän ammeisiin verrattuna Avance onkin PURJEVENE!!!
  Ihanaa loman jatkoa, suotuisia tuulia.

  VastaaPoista
 6. Avance onkin siitä niin huippu purjevene , että se nnousee tuuleen tosi hyvin. tämän päivän ammeisiin verrattuna Avance onkin PURJEVENE!!!
  Ihanaa loman jatkoa, suotuisia tuulia.

  VastaaPoista
 7. Ihania kuvia myös nykyisestä kotikaupungistani Turusta. :) Hienoja pysähdyspaikkoja teillä on matkan varrella. Mukavaa matkan jatkoa!

  VastaaPoista
 8. Pakko oli taas tulla katsomaan, miten matka etenee. Loma menee niin nopeasti ohi mutta ihania kokemuksia ja upeita paikkoja teidän matkan varrelta. Onko satamat täynnä vai saatteko mennä ylhäisessä yksinäisyydessä?

  VastaaPoista
 9. Titti: Kiitos! Ihanaa, jos meidän kiva tunnelma välittyy. :)

  Marko: Jipii veneen kulkemiselle! I know the feeling. :)

  Anonyymi: Avance 24. :)

  Tickler: Kiitos! Noista kuvista tosin ei tainnut olla Degeröstä kuin tuo aitakuva. Mutta kauniita maisemia matkalla on kyllä ollut, sitä ei käy kiistäminen. :)

  Ammari: Hihii, voi että mua nauratti toi sun "nykypäivän ammeet". :D Se on kyllä totta, että Båt nousee tosi hyvin tuuleen. :)

  Elisabet: Voi kiitos sinulle, sinä onnellinen Turussa asuja! :)

  Vellamo: Ihan kamalaa vauhtia menee loma! Huomenna täytyy jo aloittaa matka kotiin päin. :( Aika ylhäisessä yksinäisyydessä on monessa paikassa oltu. Naantalissa oli sentään vähän elämää. Ja Jungfruskärissä oli yllättäen paljon porukkaa, mikä oli ihan outoa. Vielä keskellä viikkoa!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun juttelet ja oot messissä. :)