Koira yli laidan

Matkan Seilistä Jungfruskäriin ajoimme koneella, koska tuulta ei juuri ollut. Kohtasimme matkalla laivoja ja kisat. Lounas nautittiin vauhdissa. Meillä oli tarkoituksena yöpyä Berghamnissa ja suunnata sieltä huomenna joko Sottungaan tai Kumlingeen. Vaan Berghamnissapa ammuttiin - sotaharjoituksethan siellä olivat käynnissä. Annoimme Laivakoiralle nopeasti ahdistusta poistavan lääkkeen, mutta pauke oli sellainen, että mikään ei olisi auttanut. Niinpä teimme pikapäätöksen lähteä Jungfruskäriin, joka olikin meille entuudestaan tuttu paikka.

Jungfruskäriä lähestyttäessä Laivakoira alkoi olla melkoisen pöllyssä ja sen koordinaatio oli sen mukaista. Tapansa mukaan se kuitenkin tunki kannelle kekkaloimaan, kun aloin valmistella köysiä. Meni noin sekunti ja toikkaroiva koira oli meressä. Huusin nopeasti "koira meressä" ja mies sai onneksi kalastettua pienen mulahtajan, joka oli uinut koneen ääntä kohti. Laivakoira ei kuitenkaan lannistunut vastoinkäymisestään vaan yritti uudelleen mukaan rantautumisvalmisteluihin. Se oli pakko teljetä kajuuttaan ja märkä koira meni tietysti sitten sänkyyn murjottamaan.

Lähetys Saaristomereltä päättyy tähän.

Kommentit

 1. Rapsutus ja nakki Laivakoiralle kovan kokemuksen takia!

  Mama L

  VastaaPoista
 2. Ah, Kumlinge ja samarbete ympärillä, mun työympäristöä opiskelukesinä.

  Voi laivakoiraa, onneksi noukkiminen onnistui.

  Ihania päiviä!

  VastaaPoista
 3. No olipa haukulla seikkailupäivä... Happy End kuitenkin niitä murjotettuja lakanoita lukuunottamatta. Aivan ihana muuten tuo kuva, jossa on hattarapilviä ja valkoisia purjeita!

  Entistä mukavampia purjehduspäiviä!

  VastaaPoista
 4. Hui kauhistus, onneksi olitte skarppina! Tuollaisen tapahtuessa tajuaa aina niiden liivien tärkeyden. Miten ihmeessä koiran saisi poimittua merestä ilman niitä?

  VastaaPoista
 5. Oi pikkuista seiloria <3 Onneksi saitte nopeasti noukittua toisen takaisin kyytiin :)

  VastaaPoista
 6. Voiih... No onneksi kaikki taisivat selvitä vaan pienellä säikähdyksellä. Ja mahtava mielenosoitus, märkänä sänkyyn :).

  VastaaPoista
 7. Niin siinä käy kun on liian innokas :) Nimim. itsekin muutaman kerran pulahtanut

  VastaaPoista
 8. Urhea pieni laivakoira <3.Kehtaavatkin paukutella rantapyssyillä ja häiritä :)

  VastaaPoista
 9. Pitääkö edes sanoa, että mun ja ipadin kirjoitusyhteistyö ei onnaa aina saumattomasti.. yhteistyö=ympäristö, same same :D

  VastaaPoista
 10. Vui hitsi haukun kanssa! Onneksi Laivakoira ei ole tehty sokerista :)

  VastaaPoista
 11. Hihihii, kaikkien sympatiat Laivakoiran puolella! No, se on hyvä, että tasapaino pysyy. :D Minä olisin nimittäin voinut kuristaa koko piskin ja myydä rukkasiksi, kun mikääm käskytys ei tehonnut ja sekoilu vain yltyi...

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun juttelet ja oot messissä. :)