Laivakoiran kesäloma

Laivakoira on kehittynyt purjehtijana varmaan eniten meistä kaikista. Se ei nimittäin enää yritä räpeltää syliin kesken vendan tai muuten, jos on vähän tekemistä. Sitä eivät voisi manööverit vähempää kiinnostaa. Purjeiden rapina ei enää pelota, eikä veneen kallellaan oleminen. Olen pakahtua ylpeydestä!

Onnen kerjäläinen Tintån lounaalla Turussa. Ei se suoranaisesti kerjää, ainakaan omasta mielestään. Mitä nyt pitää aina näköyhteyden syömistapahtumaan.  
Salongin pöytä on käännettynä toisen penkin päälle silloin kun sitä ei käytetä. Laivakoira löysi tänä vuonna uuden suosikkipaikan pöydän alta ja oli siellä oikeastaan aina, kun vene liikkui. Se tupsahti kannelle ainoastaan rantautumisvalmisteluissa avustamaan. Mikäs siinä, pöydänalus onkin sille hyvä paikka. Siellä se pysyy paikallaan, vaikka halssi olisi mikä ja vene kuinka pokallaan. Pöydän alla on helteellä viileää ja kylmällä ilmalla lämmin. Ristimme paikan Laivakoiran kesämökiksi. 


"Jahas, minulle olikin katettu paikka pizzan ääreen. Oliko tämä se salamipizza?"Lepohetki rannalla ja sitten uimaan - häntä antennina, tottakai! Laivakoira osaa muuten käyttää häntäänsä peräsimenä tosi hienosti ja se on taitava uimari. Niinpä olemmekin jo luoneet oman proseduurin mereentippumisasioissa. Jos poijuhaka on jo kiinni tai ankkuri vedessä, lähestymistä ei enää keskeytetä vaan tehdään rauhassa loppuun ja noukitaan sitten koira vedestä tai annetaan sen uida rantaan.Meanwhile under the table... Tässä kuvassa tiivistyy Laivakoiran loma. Aina kannattaa olla hollilla, jos vaikka jotain tippuisi. Kyllä optimismi kannattaa.


Kun katsoo maailmaa Laivurin silmin
niin nähdä voi sen kauneuden
niin viaton kun katse on
voi nähdä grillissä makkaran. 

Kivaa ja iloista päivää kaikille! Palailen linssikommentteihin iltapäivällä, kiitos niistä!

Kommentit

 1. Raps,raps,raps, rapsutusta Laivakoiralle! Ja ehkä myös nakki!

  Mama L

  VastaaPoista
 2. Laivakoira saa aina hyvälle tuulelle <3
  Etenkin tuo kuva jossa nappinenä lymyää keämökissään tai pulikoi häntä potkurina (olen ihan varma että russelin hännästä saa sellaisenkin aikaiseksi)
  / peräsimenä :D

  VastaaPoista
 3. Ihana Laivakoira! On sillä koiranpäivät.:)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana postaus! Ja niin suloinen tuo teidän laivakoira :)

  VastaaPoista
 5. Minua kiinnostaisi tietää, että minne laivakoira pissii. §;-)

  Pia

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia, voi suloista <3!
  PS. ja nyt kun tuli puheeksi niin muakin kiinnostaa vastaus Pian kysymykseen :)

  VastaaPoista
 7. Mama L: Nakkilupaus laitettu muistiin!

  Maisie: No ihan varmasti saa potkurin! Kiitos tästä mielikuvasta, mäkin tulin tosi hyvälle tuulelle. :D

  Kristtina: Eikö vain! Ollapa koira - saisi vain lorvailla, syödä ja saada masurapsutusta. Ei kai niitä pissoja pakko ole haistella... :D

  kelly: Kiitos! Ja kiitos myös Laivakoiran puolesta. :)

  Pia: Se käy asioillaan ennen lähtöä ja sitten heti, kun päästään maihin. Joskus, jos on tosi pitkä purjehdus, niin se saattaa pissata kannelle, mutta ei se sitä mielellään tee. Ei, vaikka kovasti kyllä kehummekin sitä aina siitä. Joskus se pitää ihan käskeä pissaamaan, jos on pitkä legi. Sitten vain huuhdellaan kansi merivedellä. :)

  Veera: Kiitos, terveisin sulokuono. :) Vastaus Pialle onkin tossa yläpuolella. Tekin, jos hankitte koiran, niin annan vinkiksi, että kannattaa opettaa se pissaamaan käskystä. :)

  VastaaPoista
 8. Hän on kyllä ihana :)
  Hedda lähettää aurinkoiset terveiset!

  VastaaPoista
 9. Samat terveiset täältäkin: ilmeikäs ja monenlaista juttuja harrastava laivakoira saa aina hyvälle tai entistäkin paremmalle tuulelle :) Kiitokset näistä lomamuistoista!

  VastaaPoista
 10. Ihania laivakoirakuvia ja juttua. Myös kaikki reissukuvat olivat hyviä. Maisemien lisäksi pidän todella paljon kekseliäistä lähikuvistasi. Esim. vaaleanpunainen kuohujuoma ja suklaa merihenkisellä tarjottimella näytti tosi kivalta.
  -Meritara ja Tara

  VastaaPoista
 11. Voi laivakoiraa, kuinka hän onkaan koirista suloisin! Niin ihana postaus, josta tuli kerrassaan hyvä mieli. Nakkeja siis laivakoiralle!

  VastaaPoista
 12. Ihana postaus ja ihana laivakoira. Sen nappinenä saa aina hymyn huulille.

  VastaaPoista
 13. Mia: Heddalle nakkiterveiset takaisin!

  Merenneito: Ihanaa, jos Laivakoira saa muutkin hyvälle tuulelle. :) Mä aina mietin, että olenko täysin puolueellinen, kun sanon, että se on musta poikkeuksellisen söpö hauva. :D

  Meritara: Voi kiitos! Itse sitä aina miettii, että onkohan tämä sama kuva nähty jo miljoonaan kertaan ja että keksiikö sitä ikinä mitään uutta. :) Paljon rapsutuksia Taralle!

  Mrs J: Laivakoira pyytää saada huomauttaa, että kyllä sitä täällä vain nakkeja toivotellaan, mutta kotiin saapuvat lähetykset ovat harvassa. :D Kiitos, ihana!

  Tarumarja: Laivakoiran nenänappi - aitoa nahkaa! Kivaa jos tulit hyvälle tuulelle. :)

  VastaaPoista
 14. Aivan ihana tuo teidän koiruli. Olen koiraihminen viimeisen päälle. Meilläkin on koira ja kyllä aika kuluu kun koiran touhuja seurailee. On ne niin ihania.

  VastaaPoista
 15. Tästä on tullut yksi niistä harvoista blogeista joita jaksan lukea, Kiitos piristävästä ja erilaisesta blogista! Eikä vähiten laivakoiran ansiosta ;)
  Jepu

  VastaaPoista
 16. Ritu: No kyllä tosiaan kuluu aika, kun seurailee haukun touhuja! Ja mä olen ollut yllättynyt siitä, miten paljon seuraa koirasta oikeasti on. :) Ja on ne ihania, totta!

  Jepu: Voi kiitos paljon kauniista sanoistasi, kivaa kun viihdyt! Laivakoira kuittaa kehut. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun juttelet ja oot messissä. :)