Katkos idyllissä

Sataa kaatamalla, lämmintä on kymmenen astetta ja pyöräilin juuri tuossa sateessa seitsemän kilometriä lisää Marinolia ostamaan. Toisaalta tunnelma on ihan humoristinen. Mies esittelee minulle, miten kuumailmapuhaltimella lämmitetään vene. Webastoa ei voi käyttää, koska akkujen lataus on kesken.

Matkalla kaupungille kiinnitin huomiota taloon, jonka ikkunat olivat täynnä koristepurjeveneitä ja pihassa seisoi matkailuauto. Jäin miettimään, että olikohan siinä kyse jostain saavuttamattomasta unelmasta. :D

Hangonkylän satama on aika sivussa Hangon keskustasta, joten fillarin vuokraaminen oli kyllä ihan must juttu. Kävellen matka olisi ollut turhan pitkä.

Piuha löytyi ja pääsin lataamaan kuvat. Postauksen muokkaamisen kanssa on vähän niin ja näin, joten kuvien järjestys on hyvin sekalainen.

Sade taukosi nyt hetkeksi ja mies lähti hakemaan meille lohisoppaa. Taidamme kuitenkin jatkaa tänään matkaa. Sopiva tuuli ja Stenskär houkuttelevat... Olemme laiturissa sivukiinnityksellä, minä ajattelin hoitaa taas lähdön. ;)

Kommentit

 1. Taistelen täällä koneella yhden rönsyilevän dokumentaation kanssa, ja nämä sun lomakuvasi kyllä tuovat toivoa iltapäivään. Viikon päästä mekin ollaan saaristossa Ahvenanmaalla! Toivottavasti teillä säät paranee pikavauhtia. Hyviä tuulia!

  VastaaPoista
 2. Oi vitsit miten ihania kuvia! Mä niin odotan purjehdusreissua, pääsen merelle kolmeksi viikosi, jes! Toivottavasti ilmat paranevat vielä, kuvien perusteella tosin siellä näyttää aika kivalta. Sisko ja veli juoksevat huomenna maratonin Tukholmassa, ja sinne lupaillaan vesisadetta ja +5 astetta. Onko joku nyt mennyt kuukausissa sekaisin, nyhän on siis kesäkuu, eikö?

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania kuvia! En Oi ikinä ollu suuremmin veneilyn ystävä mutta näitä sun kuvia katsellessa tulee ihan semmonen fiilis et voisihan se aika mahtavaa olla tommonen luonnon lähellä oleminen :)

  VastaaPoista
 4. En ole ikinä purjehtinut, mutta kuviasi katsellessa kyllä mieleni alkaa halata merelle... Hanko on paikka, jossa tahtoisin käydä. Miksi on niin paljon helpompaa muka lähteä ulkomaille loman viettoon, kun voisi vain startata auton (tai veneen) ja lähteä tutkimaan kotimaata, jossa kauniita paikkoja piisaa.

  VastaaPoista
 5. Voi miten kiva blogi sulla on, löysin tämän vasta nyt! Meri-henkiset kuvat on aivan ihania, niitä voisi katsella vaikka kuinka kauan :)

  VastaaPoista
 6. Laura: Hehee, sitähän ei tiedä, vaikka mekin oltaisiin viikon päästä Ahvenanmaalla. :) Ja juu, parempia kelejä toivotaan. Tää on vähän masentavaa...

  Kelly: Kiitti! Tää on kyllä mullekin mieluista luonnossa liikkumista. :)

  Tarja: Kotimaassa kyllä riittää vaikka mitä ihania paikkoja! Hangossa kannattaa ehdottomasti käydä, mutta sesongin aikana. Muuten siellä on aika kuollutta. :)

  Lina: Voi kiitos! :) Kivaa kun löysit tänne, tervetuloa!

  VastaaPoista
 7. Heips. En nyt tiedä tuleeko tämäkään kommentti perille, mutta lähetin jo aiemmin yhden. Tarkistatko, onko se mennyt roskakoriin, mun lähettämille kommenteille on käynyt nykyään niin, johtunee siitä, kun ne tulee täältä vpn:n kautta.

  VastaaPoista
 8. Hei, loma näyttää alkaneen hyvin ehkä säätä lukuunottamatta. Olisi mielenkiintoista kuulla ja nähdä miltä Stenkärissä näyttää ja maistuuko savukala? Säät eivät voi tästä muuta kuin parantua, joten kohti uintikelejä!

  VastaaPoista
 9. Voi että miten ihania kuvia. Tulee niin ikävä merelle. Toivottavasti kelit muuttuu nyt suotuisammiksi ja saatte veneen kuntoon. :)

  VastaaPoista
 10. Kaitaliina: Jep, sieltähän se löytyi roskiskansiosta, kaiken maailman pornoviestien seasta. :D Voi miten kivaa, kun pääsette merelle! Kerrothan sitten, miten Syffelin purjehdus sujuu!

  Walkkari: Me tosiaan passattiin nyt Stenskär, katsotaan sitten paluumatkalla uudelleen. Siellä on kyllä ihanat savukalat, joten houkuttelisi kyllä...

  Mia: Kiitti! :) eiköhän tämä tästä. Pakko... :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun juttelet ja oot messissä. :)