Matkan varrelta

Stenskärissä? Ehei! Vaan kuka arvaa, missä...

Meillä on ollut universumin huonoimman lomasään lisäksi muitakin vastoinkäymisiä. Koneen öljynpaineanturi johdotuksineen on aiheuttanut luvattoman paljon ongelmia. Eipä tehnyt paljoa mieli eilen kirjoitella kuulumisia, kun jäätävässä sateessa tehtiin korjaushommia, jotta matka jatkuisi edes johonkin.

Lähdimme siis luukuttamaan kohti
Turkua ja korjaamoa. Pysähdyimme minimilevon verran Paraisilla ja sää oli ennemmin lokakuinen kuin kesäinen. Vaan tänä aamuna alkoi paistaa ja saatoin ensimmäistä kertaa vähentää vaatetusta purjehduksen aikana. Nyt paistattelen ilta-auringossa telakan laiturilla ja kunhan Båt on valmis, suuntaamme johonkin Turun vierasvenesatamista. Jotenkin mulla on fiilis, että en ehkä sittenkään pakannut sitä Henri Lloydin raitamekkoa turhaan mukaani. Hyvä fiilis. Kesä, jokilaivat, kylmä siideri, mahtavat foto oppsit, oh yes.

Kommentit

 1. Tervetuloa Turkuun! Joskus vastoinkäymiset tekee retkistä muistettavat.. :)

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa tosiaan :) Tuttu uimamökkikin on näköjään päässyt kuvaan. Jospa se sää tästä kesäistyisi...

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä! Ongelmat ovat kyllä hanukasta, varsinkin jos sääkin on kurja. Mutta loma on aina loma :). Toivottavasti saatte Båtin kuntoon ja hyvän sään ja vieläkin paremmat tuulet!

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa Turkuun minunkin puolestani :) Kannattaa poiketa Mamissa tai Tintåssa lounaalla, jos mahdollista.

  VastaaPoista
 5. Tervetuloa Turkuun:) Ja hei sanonta :Naantalissa paistaa aina Aurinko!!!

  VastaaPoista
 6. Säästä ja vastoinkäymisistä huolimatta näitä teidän veneilyjuttuja lukiessa tulee kova lomaikävä :) Nauttikaa siis ja tsemppiä sinne! Toivon teille parempia säitä <3

  VastaaPoista
 7. Loma on kuitenkin lomaa, kurjemmassakin kelissä :) Mutta siitä huolimatta pidän peukkuja, että raitamekolle tulisi vielä paljon käyttöä!

  On tässä alkukesässä oma viehätyksensäkin, vaikka mä olen niin lämpimän ystävä, että olen kieltäytynyt lomapurjehduksista tähän aikaan. Mies haaveilee alkukesän luonnon väreistä, rauhallisuudesta ja valosta :)

  Ai niin, pakko kysyä; saiko På Krogenista kunnollista ruokaa?

  VastaaPoista
 8. Janina: Kiitos! Hihii, tuossa tapauksessa meidän reissu on sitten superikimuistoinen... :D

  Merenneito: Jösses, mitä uimamökkejä tuolla matkalla olikaan! Kiitos!

  Miss P: No jospa se sää tästä... Korjailuhommatkin menee vielä, jos voi samalla nauttia auringosta, mutta sateessa ne on kyllä ihan peestä.

  Anu: Kiitos ja kiitos vinkistä! :) Tintåssa lounastettiinkin, oli superhyvää!

  memmi: Kiitti! Ja kyllä, Naantalissa todella paistaa. Ihanaa!

  Celina: Kiitos ihana! <3 Säätkin on jo parantuneet. :)

  Elina: Alkukesässä on kyllä paljon hyviä puolia, mutta epävarmuustekiä on tietty aina läsnä. Ja sitten kun on kylmä, niin sitten on kyllä ihan sairaan kylmä!

  Ei me tiedätkö jaksettu jäädä odottelemaan PåKrokenin aukeamista. Vedettiin naapurin keittolounas, joka oli nothing to write home about, ostettiin ihanat kalat mukaan ja painuttiin merelle. :)

  VastaaPoista
 9. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun juttelet ja oot messissä. :)