Almost there!

Viime päivät ovat kuluneet vimmaisen valmistelun parissa. Olen haalinut kaikki ne pienet "kyllähän noi vielä ehtii" -jutut pannunalusista muovihenkareihin kasaan. Olen ostanut lifelinea, varapatruunoita liiveihin, vierasliivejä ja kaikkea mahdollista, mitä katsastusvarusteisiin kuuluu. Sillä välin mies on koepurjehtinut (olisitte nähneet hänen onnesta säteilevät kasvonsa eilen), pessyt ja tehnyt viimeisiä keväthuoltotoimenpiteitä edellisen omistajan kanssa. Nyt on niin valmista, että maustepiperryksillekin oli aikaa. Bongasin Kodin Ykkösestä tämän maustelaatikon, joka on juuri omiaan vetolaatikossa säilytettäväksi. Ja mikä parasta, se on muovia ja kannet ovat tukevia. Ei haittaa, jos tippuu.Koska ostosten myötä on alkanut tulla vähän Roope Ankka -olo (ei sillä lailla, että meillä olisi säiliöllinen rahaa vaan niin, että setelinkuvat tuntuvat vain leijailevan silmissä), niin päätin jättää Bodumin kalliin pressopannun hankkimatta. Satuin nimittäin törmäämään sälänhankintamatkallani Ikeassa 19,90 maksavaan pannuun, joka on melkein yhtä kiva kuin esikuvansa ja ajaa asiansa oikein hyvin. Kyllä tällä varmasti ainakin yhden kesän kahvit keitetään, ellei useammankin. Kätköistä löytyi myös Victoria & Daniel -keittiöpyyhe, joka on juuri omiaan glamourisoimaan tiskihetken.Nyt meillä on kaikki, mitä tarvitaan. Huomenna Båt katsastetaan, luovutetaan ja siitä maksetaan loppusumma, sitten me ajamme sen uuteen kotiinsa. Tästä se lähtee! Welcome aboard!

Kommentit

 1. Jeiiiii, ihan huippua :)
  Onnea huomiselle neitsytpurjehdukselle!! Mä tuun sit kesämmällä tosi mielelläni kyläilemään teidän Båtille <3
  Krisse

  VastaaPoista
 2. Oijoi!!!
  Onnea matkaan, vihdoin pääsette tositoimiin :)

  Anni

  VastaaPoista
 3. Hienoa! Vihdoinkin vesille :)

  Itse purjehdimme laivakoirinemme, kunhan saamme maston pystyyn ja veneen vesille, Finn 26:lla. Ostimme veneen kesällä 2009 vailla aiempaa purjehduskokemusta.Sen jälkeen kaikki kesäviikonloput on vietetty vesillä, enkä millään vaihtaisi pois kelluvaa kesämökkiämme!

  Mukavaa seurata veneen laittoanne ja toivottavasti kesällä myös postauksia vesiltä.

  Suunnittelin itsekin viime kesänä purjehdusaiheista blogia kun vietimme vesillä melkein kokonaisen kuukauden, mutta jotenkin se jäi vain toteuttamatta. Ehkäpä tänä kesänä uusi yritys.

  Hyviä tuulia :)

  t.Eve

  VastaaPoista
 4. Krisse: Jee! Tervetuloa, Laivakoirallakin taitaa olla lempparihoitotätiä jo ikävä. :)

  Anni: Kiitos, kiitos! Jipii!

  Eve: Kiitos ja tervetuloa mukaan! Ja ilman muuta blogi pystyyn, on niin kivaa jakaa tämä intoilu muiden samanhenkisten kanssa. :) Samoin sinne hyviä tuulia!

  VastaaPoista
 5. Kiitos hyvästä pressopannuvinkistä:-) Juuri puhuimme että semmonen tarvis hankkia veneeseen.
  Kiva blogi sinulla, juuri aloitin bloggailemaan itsekkin pari päivää sitten.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun juttelet ja oot messissä. :)