Kahvihetki veneelläKävimme tänään veneellä kahvilla. Aikaa ei ollut merelle lähtöön, mutta koska tarvitsimme veneeltä liivit illan rantautumiskurssia varten, päätimme fiilistellä hetken kun nyt siellä olimme. Mies oli edellisellä reissullaan asentanut Dot Itit. Kolme kiinnitettiin salongin kattoon ja yhden paikkaa vielä arvotaan.Kaverukset. Aito on sisäkäyttöön ja siinä on tosi hyvä äänenlaatu. Kajuutasta soitto kantautuu ja akku kestää. Halpa kopio taas on kansikäyttöön ja ei aiheuta suurta taloudellista katastrofia, jos tippuu mereen. Ihan hyvin sekin on palvellut, kympin radio on kolmatta kesää käytössä. Antenni kärsi hiukan viime reissulla, mutta eipä radio ollut siitä moksiskaan.Uusi päiväunipaikka on tässä. Paljon tyynyjä = hyvää myyssausta. Tuossa kun saa vielä pötköttää ja kuunnella iskelmiä, niin rentoutuminen on taattu ja paha maailma pysyy poissa.Sinne jäivät taas kupit odottelemaan seuraavaa kertaa. Toivottavasti ensi kerralla ehditään ihan irti rannastakin!P.S. Alla juttu rantautumiskurssista.

Kommentit

 1. Hienolta näyttää Dot it:t! Ja brygga-elo on lähes yhtä mukavaa kuin itse purjehduskin. Mun blogissa on sulle tunnustus ;).

  VastaaPoista
 2. Tickler: Kiitti tunnustuksesta, katsotaan mitä saan aikaan... :) Dot Iteistä tuli kyllä kivat, itsekin tykkään.

  VastaaPoista
 3. Tässä on kuules käymässä nopeasti niin, että meidän paatti alkaa saamaan blogisi ansiosta uutta sisustusta :D Sunnuntaina kylkiä hinkatessa en voinut kuin mietiskellä, että kuinka paljon hauskempaa olisi hankkia uusia tyynyjä jne pientä kivaa kylkien sisäpuolelle. No täytynee nyt ensin saada tosiaan kelluvainen sille mallille, että se saadaan veteen ja alkaa tässä sitten tosissaan sisustelee. Suunnitteluhan on jo puoliruokaa ;) Ihania purjehduksia teille!

  VastaaPoista
 4. Zoe: Hahaa, sisustusmania leviää! :D Suunnittelu on tosiaan ihanaa ja veneen sisustus huippukivaa. Meillä vain taisi tulla vähän överimäärä hankintoja...

  VastaaPoista
 5. Sit jos tuut siihen tulokseen, että jotain on tosissaan tullut hankittua liikaa, niin vinkkaa mulle, niin ehkäpä saat niistä vielä eurosi takaisin ja tavarat löytää uuden hyvän kodin ;)

  VastaaPoista
 6. Zoe: Jep, teen niin. Vaikka suurin osa hutiostoksista on muun muassa kamala läjä muovihenkareita, jotka on ostettu ennen kuin on muistettu, ettei veneessä ole mitään henkarikaappia. Peilikään ei oikein mahtunut mihinkään, mutta sen toin kotiin.

  VastaaPoista
 7. No mutta kaikkihan ratkeaa sillä, että sitten ostetaan vain isompi vene! ;D

  VastaaPoista
 8. Anonyymi: Joo, ehkä 10 vuoden päästä! :D Tää taitaa nyt ratketa niin, että estän kaikin keinoin itseäni ostamasta enää enempää kamaa...

  VastaaPoista
 9. Hei! Mistä te löysitte nuo Dot itit? Prismasta, Clas Ohlsonilta ja Bauhausista ei löytynyt.

  VastaaPoista
 10. Marko: Jostain saksalaisesta verkkokaupasta tilattiin. Jos laitat Googleen hakusanaksi Dot It Vario, niin ehkä löytyisi?

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun juttelet ja oot messissä. :)