Eväiden valmistus on aloitettu!
Siirsin nimittäin jääkaapissa hetken itäneet perunat takapihalle itämään vielä hiukan lisää. Kunhan palaan reissultani ensi viikolla, kasvimaakin on varmaan jo sopivasti sulanut ja siemenperunat valmiita kylvettäviksi. Viime vuonna perunanviljelyni onnistui tosi hyvin, mutta lajike ei ollut ihan mieleinen. Niinpä tässä on nyt siikliä ja tuo toinen on joku luomulajike.

Perunoiden lisäksi kasvimaassa kasvaa ruohosipulia, persiljaa ja tomaattia. Oman pihan tomaatit ne vasta hyviä ovatkin! Joka vuosi olen myös ottanut repertuaariin jotain uutta kokeiltavaksi. Mitähän sitä keksisi tänä vuonna?

Kommentit

  1. Perunat itävät meilläkin, mutta kaupassa ohjeistivat minua laittamaan ne maahan vasta kun ei enää ole yöpakkasia, eli joskus kesäkuun alussa. Pitäisi kuitenkin tulla satoa jo juhannuksena. Toivon teillekin ihanaa perunasatoa :)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Ai vasta sitten? Minä taisin viime vuonna laittaa toukokuun alussa, kärsimätön kun olen... Meidän takapiha on suoraan etelään, joten se on kyllä aika lämmin ja kieltäydyn yöpakkasista, sen kesän on nyt PAKKO tulla! Hyvää satoa sinnekin! :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun juttelet ja oot messissä. :)