Pieniä nerokkaita keksintöjäJoskus parhaat keksinnöt ovat hyvin yksinkertaisia. Niin kuin vaikka nämä kasaan menevät ämpärit. Kaapista löytyy samalla logiikalla myös matkakuppeja Laivakoiralle ja tänään tarttui Hullareilta mukaan kasaanmenevä siivilä. Kätsää. (Tilaan tietty siniset ämpärit.)

Kuva sailgb.com

Kommentit

 1. Ämpärinä en ole tuollaisia nähnytkään, mutta siivilä ja kulhoja (Tupperwaren) löytyi meidänkin paatista. Joko olette muuten teidän veneelle nimen keksineet vai pidättekö entisen?

  VastaaPoista
 2. Ihana blogi sinulla! Eksyin myös tänne Charin vinkistä ja ihastuin heti! Hirveä veneily- ja sisustus kuume iski taas :D Ikioma veneilyharrastus on vielä aika kaukainen haave opiskelijalle, mutta maistelemaan sentään pääsee välillä, kun sekä omalla että miehen isällä on molemmilla veneet ja niitä saa välillä lainaan kun omistajat ei itse ole seilaamassa :) Meillä miehen kanssa saaristolaivurikurssi meneillään. tällä viikolla tutkinto, pääsee sitten jännäämään meneekö läpi!

  Veneilykelejä ja aurinkoista kesää odotellessa! :D

  VastaaPoista
 3. Tickler: Pidetään entinen nimi, sehän taitaa kai tuottaa huonoa onnea, jos veneen nimen vaihtaa? Veneen nimi on sitä paitsi ihan kiva. :)

  Essi: Kiva, kun olet löytänyt tänne! Täällä saa haaveilla niin paljon kuin ikinä vain haluaa, tämä blogi on just sitä varten. :) Onnea tutkintoon!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun juttelet ja oot messissä. :)