Norpan hyljekaveriTänään tuli Roope-lehti. Roope on siis Roska-Roope eli Pidä Saaristo Siistinä ry:n tunnari, hauska pieni hylje. Pääkirjoituksessa surtiin sitä, että yhdistyksen jäsenmäärä on kääntynyt laskuun, vaikka palveluita kyllä käytetään. Ihmiset eivät siis halua maksaa tästä palvelusta. Tuli paha mieli. Siis se jäsenmaksu on 30 euroa, minkä ei luulisi olevan mikään ylitsepääsemätön summa. Jos on varaa pitää venettä, niin on varmaan varaa maksaa 30 euroa vuodessa jätehuollosta.

Kuva: Pidä Saaristo Siistinä

Kommentit

 1. Hei!

  Kiitos ihanasta blogista, tykkään tyylistäsi! Niin visuaalisesta kuin kirjallisestakin:)

  Täällä myös toinen purjehdusta rakastava (ja varsinkin sitä tyylipuolta vaaliva). Meillä oma vene odottelee vielä opintojen päättymistä, mutta ah, voin kuvitella että ostoslistani näyttäisi aivan samalta kuin sinun! Onneksi toinen puolisko purjehtii työkseen, niin pääsen mukaan harjoittelemaan jo ennakkoon, kunnes se ihka oma vene joskus odottelee satamassa.

  Paljon tsemppiä kevään kursseille ja odotan jo innolla, että pääsen lukemaan reissuistanne kesällä.

  Ihanaa kevättä Sinulle!

  VastaaPoista
 2. Ystäväni veneellä on ihanat, tummansiniset Roope-kaffemukit. Ja samalla veneellä myös Roope-koirakin :).

  Joko olet tutustunut mäyrinkäiseen nimeltä Köpi? http://www.facebook.com/meripelastuskoira.kopi

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Kiitos itsellesi kauniista sanoistasi! Sullahan on ihanasti asiat, kun on oma hyvä opettaja ja pääset jo harjoittelemaan. Äkkiä ne opiskelutkin on sitten ohi. :) Kiitos tsempeistä ja sinnekin ihanaa kevättä! Ihan varmasti tämä blogi suorastaan räjähtää matkakertomuksista, kunhan kesä koittaa.

  Tickler: Hauska Roope-koira! Ja Köpiin lähdenkin tutustumaan asap, kiitos vinkistä!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun juttelet ja oot messissä. :)