Kääk, maailmassa on tavaraa, jota en ole vielä ostanut!Aloin käydä läpi tavaroita, jotka ovat ihan must jo alkukesästä ja joita meiltä vielä puuttuu. Peili oli unohtunut ja tällaiselle kuvanpalvojalle se on kyllä olennainen osa varustusta. Melkein jo klikkasin "confirm" Riviera Maisonin nettikaupassa tälle rottinkipeilille ja hauskalle pienelle kalakoukulle, kunnes tulin vilkaisseeksi toimituskuluja, joita olisi tullut 45 euroa reilun viiden kympin ostoksille. Excusez-moi? Ja cancel.
Ovimatot ovat edelleen ostamatta ja niitä varmaan tarvitaan heti. Kurakausi tuskin on ohi vielä parin viikon päästä. En nyt yhtäkkiä löydäkään ainakaan nettitarjonnasta mieleisiäni saatuani pienen yliannostuksen tähtiä. Salongin mattokin odottelee inspiraatiota. Niin ihana kuin se Lexingtonin räsymatto olisikin, valkoinen ei liene mikään järkivalinta koiraperheeseen. Pientä, mutta tarpeellista sälää puuttuu vielä seuraavasti: leikkuulauta, pannunalunen (korkkinen), tiskiharja, hyviä pyykkipoikia, saippuaa, verkkokasseja hedelmien ja vihannesten säilytykseen (bestikseni oli sitä mieltä, että virkkaan ne itse, mutta hänpäs ei ole koskaan nähnyt onnettomia yritelmiäni käsitöiden saralla), roskapusseja, kauhoja, vispilöitä, paistinpannu, kattila, kahvimitta, pressopannu, paistinlasta, lävikkö... Ämpäritkin ovat vielä tilaamatta. Ihan kuin olisin nyt keskittynyt estetiikkaan käytännön kustannuksella viime aikoina.

Täytyy varmaan lähteä käymään kaupungilla ja Riviera Maisonin liikkeessä joku päivä.Kaikki kuvat Riviera Maison.

Kommentit

  1. Hei:-)
    Ihania teräksisiä termospressopannuja löytyy osoitteesta www.crema.fi. Tilasin itse sieltä viime vuonna isomman pannun, on ihan hieno, kestävä ja toimiva:-)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun juttelet ja oot messissä. :)