Lukuvalon katkaisin on yläpuolellanneEdellisen omistajan mukaan nykyinen valaistus salongissa ei aina iltahämärissä riitä lukemiseen. Tickler vinkkasi näistä ja mieskin oli ehtinyt jo googletella samaa juttua. Osramin Dot It -valaisin on pattereilla toimiva ja tarralla kiinnitettävä LED-valaisin. Vario-mallissa valoa saa vielä suunnattuakin eli näitä varmasti tilaamme pari kappaletta, koska olemme kovia lukemaan. Valkoinen olisi kiva, mutta aiheuttaa saman ongelman kuin vitivalkoinen verhokin eli sen, että katto saattaa vaikuttaa turhan keltaiselta. Platinanvärinen on varmaan paras.

Kuva Amazon.

Kommentit

 1. Noi Osmarin DOT-it -valaisimet on tosi hyviä, varsinkin nämä uudet mallit joissa ei tarvitse repiä lamppua teippeineen irti katosta vaihtaakseen paristot. Itselläni oli aluksi niitä vanhoja, eivätkä ne enää pariston vaihdon jälkeen jaksaneet pysyä kiinni. Tuosta VARIO -mallista en tiennytkään joten kiitos vinkistä :) Vielä kun saisivat niiden valon sävyn hieman lämpimämmäksi...

  VastaaPoista
 2. Ennen kuin huomaattekaan, teillä on vene täynnä Dot It:ja :).

  VastaaPoista
 3. Matti: Jee, kuulostaa hyvältä! Mä olen myös lämpimän valon ystävä ja halogeenien vihaaja, mutta ehkä näillä nyt pärjää toistaiseksi. Tilasimme nyt neljä kappaletta Dot Itteja.

  Tickler: Neljä tuli tilattua nyt. Katsotaan, hiipiikö nittä pikkuhiljaa sitten lisää. :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun juttelet ja oot messissä. :)